Vi har valgt at forhandle Skinner's hundefoder, da vi har god erfaring med foderet til vores egne hunde. Samtidig får man god kvalitet til pengene. 

Roger Skinners er manden bag Skinners hundefoder. Hundefoderet er produceret og solgt i England siden 1970. Skinners hundefoder er et meget brugt og anerkendt fodermærke i England. Foderet bruges især af mange opdrættere.

Skinners hundefoder fremstilles af de allerbedste naturlige ingredienser. Sammensætningen af indholdet i de enkelte fodertyper er altid den samme kvalitet. De dyrkede produkter, der indgår i foderet, bliver forarbejdet på egen fabrik, der findes ingen underleverandører. Kød og animalske biprodukter der findes i foderet stammer kun fra sunde dyr, der kun slagtes for at blive spist.

Vi har altid et standard sortiment af Skinners hundefoder hjemme. Vi har specialfoder til både jagthunde og familiehunde. Har din hund særlige behov, kan vi vejlede og skaffe foder hjem til dette. Fx til hunde med hud problemer, eller ældre hunde med ændrede behov. Skinner's har naturligvis også hvalpefoder i deres sortiment. 

Kontakt os for pris og levering.